Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Wednesday, April 06, 2011

one junior



Sory la geng,lambat gua update blog gua nie..gua skang nie dah pun bergelar ayah dengan rasminya genap pada 11.3.11.
kelewatan amat la dikesali..
skang nie memang jarang la untuk gua update blog gua..tanggungjawab makin besaq,perut pun makin besar la..haha..lagipun skang nie gua ngah menanggung kerja kawan opis gua ..makin bertimbun la kerja gua nie..rezeki bai,nak buek camno,gua terima..

gua xboleh nak celoteh panjang-panjang la nie..sebabnya, takut bos gua perhati gua..haha..so kena ar wat-wat rajin gak kan..

Bagi sesape yang belum tgok hero gua nie..especially one junior..so kek bawah nie gua sertakan gambar beliau..gua ijinkan lu orang untuk mendonlod gambar anak gua nie untuk menatapi kecomelan beliau yang tidak dapat ditandingi dengan kecomelan ayah beliau..so renung-renungkan..hahaha












p/s: Namo anak gua nie : Wan Aqeel Dani- Maksudnya Bijak,terpelajar -nisbah

Monday, March 07, 2011

Contest gambar kawin 2011


salam,sory geng..lama sangat gua menyepi..
langsung x menjenguk umah2 lu orang..
memang gua langsung x sempat nak jenguk apetah lagi menanya kabo..

gua tengah meniti hari ni untuk menjadi bapa kepada anak gua..
kalo x de aral 11.3.2011 anak gua akan dilahirkan..so memang bz la gamaknya..
dengan kerja lagi..ngan aktiviti full house lagi(suri rumah gitu)

tapi dalam kesibukan gua nie ada la gak sempat gua join 1 contest yang dianjurkan oleh member gua nie
ala contest simple jerk , Contest gambar kawin..
so gua selitkan la gak 1 keping gambar ke emel member gua nie..manela tahu dapat hadiah ke kan..hahha
kek bawah nie gua selitkan gambar yang gua taruhkan ..haha


tapi contest tuh sudah pun ditutup..saja gua x habaq kat lu orang..sebab kalo lu orang masuk,confirm lu orang bolot abis hadiah2 tuh..hahah (gelak kejam)

p/s: nak tengok lebih lanjut gi kat blog nie KLIK SINI
so kalo gua de masa gua update lagi dengan gambar anak2 gua..hahaha

Tuesday, January 11, 2011

Bergelumang dengan.....


satuh hari gua bergelumang dengan...
semakin hari semakin terik..
hidup kena teruskan..
nawaitu kena betul..
gua cube..
gua terima..
dah ditakdirkan untuk gua menggalas tanggungjawab..
kalo x gua ngan kuarga gua nak makan mende..

lu lu dan lu leh bantu ker?
tanggung gua dan kuarga gua..
sepanjang hayat..
kalo boleh le..
gua xpaksa..
tapi kalo rela...
gua terima jerk..
ape2 pun..
gua kena hadapi jugak..
 
bergelumang dengan kerja
dah dasar tanggungjawab gua..
kena gelumang jugak
nak tarik xleh 
nak buang, jauh sekali
...damn...

ape ...lu orang pikior ape?cissss...
Related Posts with Thumbnails