Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Friday, April 16, 2010

Camne nak lajukan Adobe Reader 8.0 selaju notepad






Ok ,mari kita sama² berkongsi maklumat tentang bagaimana cara untuk kita melajukan program adobe reader ni. Korang pun tahu kan , kalo guna adobe reader ni msti rasa slow semacam jerk bila nak open loading tuh kan..So gua penah la guna cara nie untuk melajukan Adobe reader korang selaju notepad..Begini caranya, sangat simple, korang cuba la erk..


Bukak directory adobe reader:

C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader

Pastu, kat situ ade folder plug-ins dan optional kn? Bukak folder plug-ins, cut sume file n folder dalam tu, pastu paste dalam folder optional tadi.. pastu try ar bukak adobe reader korg ..ianya akan selaju yang korang sendiri x sangka..wallahualam..
ape² pun korang kena la cube try erk

0 Gegar Otak:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails