Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Tuesday, April 13, 2010

Jemputan Majlis Pekahwinan 26.6.10 & 25.7.2010



Nie kad tunang aku yang wat..pandai gak kan die design..so kami dah stuju untuk menggunakan 2 kad untuk jemputan nnt..hehehe




Ini lah kad Undangan Perkahwinan Gua ti de..






nie lak kad undangan abang aku ngan Mia


Tuan puan , adik akak, brade² semua dijemput hadir la erk, di majlis belah lelaki di Dewan MBSA, shah alam..



26.6.2010 gua g Perak..
akad nikah kat sane ..lepas tuh baru kat klang(pendek kater kt shah alam) hehe ..Gua nak menjemput korang datang ke Majlis perkahwinan gua ti..gua buat pun kt Dewan MBSA jerk de..
datang la ye .. pada mulanya hanya majlis kitaorg jerk, tup² abang aku pun nak masuk sekali,
alhamdullillah la kan, dapat la family kitaorg save ckit budjet, ari tuh gua siap tny lagi ngan brade gua, lu x mau buat sekali jalan ke? xkan tahun depan lak lu nak wat ape kate kita buat sekali jerk
Last² die pun berpikir panjang, & tanpa membuang masa lagi die terus tny awek die,Kamelia namenya..hehe, da macam lagu ramli sarip da..patutla brade gua suke ngan lagu ramli..hehe(melawak jerk de erk)

Malam tuh jugak la kitaorg berbincang 1 kuarge, termasuk la mia (awek abg ku), siap g Cyberjaya lagi, makan kat tmpat² pak arab lepak, leh thn sedap la gak, keluarga gua ngan keluarga adk mak wa, bila lagi nak merasa duit brade aku nie kan, kitaorg pau die cukup², biasala org ngah apy kan..hahah, n then kater putus telah diputuskan, 24.4.2010 kitaorg g Johor untuk g merisik n bertunang for my brader ni..gua ngat gua nak jadi cameramen la..
tp camera canon xder..korg tong² duit untuk gua le?eheh..

Hny tunggu saat untuk disatukan jerk kitaorg adik² nie..
ape² pun doa² kan la untuk kitaorg ye...



2 Gegar Otak:

Siti Mashitah Saidin said...[Balas Gegar Otak]

alah... lambat... kalo x dapat makan free....

anak nati wat kenduri... motif ; nak mkn free~ hahahaha~

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Siti Mashitah Saidin nak wat camno..xder rezeki lu..haha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails