Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Monday, May 10, 2010

BULAN APRIL....


gua pun dah x thu nak tulis n bebel pasal pe dah ni..korang jgn nak complen lak ye, hanya minta kerjasaama untuk mendengo yee..Now gua nak citer pasal org yang lahir bulan 4 nie, walaupun bulan 4 sudah terlanjur ditinggalkan bulan 5 la nie, gua redho sebab arijadi gua dah terlepas..huhu


KAJIAN DR FADZILAH KAMSAH TENTANG SIFAT MANUSIA - APRIL
Wallahualam, gua pun x thu betul atau x, nak percaya atau x ?? percaya ker?? ke xnak percaya???


Sangat aktif dan dinamik..
yee², umpama atlet antarabangsa, lalalaa..

Cepat bertindak buat keputusan tetapi cepat menyesal..
yang nie gua x nafikan, mmg betul la tuh

Sangat menarik dan pandai manjakan diri..
hehehe~ no komen sayang

Punya daya mental yang sangat kuat..
Benarkah ??

Suka diberi perhatian..
Yup, surely u Rite !!!

Sangat diplomatik (pandai memujuk )..
Temberang la lu kalo kater gua pandai memujuk, th bila masa lak aku nie amik kursus memujuk org ni, lagi dibiaukan org tuh majuk lagi la de, sepatah haram pun gua x pujuk kot, heheeh

Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang..
HmMmm..korang la koment untuk gua yer

Sangat berani dan tiada perasaan takut...
Hahaha, Maybe..pantang dicabar, Klao wat salah mmg la takut...

Suka adventure, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah..
adventure ?~betol!
pnyayang? Macam Budak² kot..
sopan santun dan pemurah?? Hmm..tahle..korang la bg jawaban

Emosi cepat terusik..Try control the emotion..
Hmmm..Surely riTeeee

Kecenderungan bersifat dendam..
Yang nie mmg betul la tersangat², jgn la nak cube wat TaiK kat gua lak, Silap² mampoih gua dajal Luorang balik.Panas Baran weh, susah nak kawal..~~ huhu...

Agresif, kelam kabut untuk membuat keputusan..
Bukan kelam kabut la sayang, tuh gementar tuh, maklumla darah hijauuu...Lalala~

Kuat daya ingatan..
Skang gua rasa x kot, sebab otak nie penah digegarkan gaknya

Gerak hati yang sangat kuat..
Sometimes have sometiMes Not

Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain..
Sure mehhh.....

Berpenyakit di sekitar kepala dan dada..
Barah payu Dara??
@ Jantung ?? (kena kurangkan rukuk nie) susah tul nak stop , lepas 1 , 1 lagi dibakar

Sangat cemburu dan terlalu cemburu...
INI TIDAK DINAFIKAN LAGI , MMG BENAU LA SESANGAT !!!!


SO , makcik², akak² serta abg² korang bagi la jawapan sendiri kat gua, gua pun x tahu la benau atau x~~~
hanya korang yang dapat menilai org yg korang sendiri tgok kan ??


1 Gegar Otak:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails