Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Saturday, July 10, 2010

Final update !!

Akhirnya...world cup da hampir menuju ke penamatnya..
12 Julai 2010.. perlawanan akhir antara belanda dan spain..
Agak-agak korang la saper yg akan menang??
kalo aku la, dah tentu la aku pilih spangnyol..hehe, da awal-awal dah aku kabo da kan, yang pasukan febret aku nie pasti akan bertemu di final ..dan aku arapkan akan menang ar pasukan febret aku nie..go go spangnyol...

Seperti mane yang Sotong kurita yang diberikan name Paul meramalkan yang spain akan menang, aku gak mengharapkan benda sama..
worldcup tahun nie mmg puas ati, pasukan pilihan awal awal tersungkur gedebuk cam england, italy dan perancis, yang paling best argentina dan brazil tak masuk final, sebab keangkuhan jurulatih dan pasukan memakan diri, tp kenapa ar jerman jerk x jumpa ngan spain di final

Dua-dua aku minat, tp da nk wat camne, spain gak yang layak..
ape-ape pun SPAIN Juaaaraaaa...

0 Gegar Otak:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails