Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Thursday, October 14, 2010

lagi..lagi.. dan lagi (Blogwalking award)

selama nie , gua berharap..dan terus berharap...nah amik ko..sekepuk gua dapat!
BLOGWORKING AWARD...eh eh silap BLOGWALKING AWARD..x dinafikan mmg gua kuat bekerja(angkat bakul sendiri la gua)..leh x sape2 create award blogworking lak pasni..hehee..

kali ini person yang bertanggungjawab ke atas gua untuk memberikan award ini adalah ADWA. Wat masa ni gua tahu name die yang tuh jerk..xtahu lak gua die tukau2 nama lak pasni..haha..
Then, disebutkan cerita ini,beliau pun memangkah la gua untuk menerima award nie..gua g sampai kat afrika nun..bukan calang-calang tau nak pi sana..biasala, nak glamor ckit kan..tiket pun ADWA spoonsor..beliau kaya..pi minta ckit duit tiket untuk tgok gua amik award ti..


gua kena jawab persoalan yang diutuskan oleh adwa kepada gua..ini persoalan beliau..

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang (nie ayat mengikut kamus dewan eja yer)
- wat masa nie gua xpenah nak men2..gua kerja jek..ngat gua ngulau ke

2. Apakah nama samaran anda ??
- Seperti tercalit di header gua..nama lain leh la LuOrang panggil tom cruus.. @ Johny Dep

3. Senaraikan 3 nama yang anda sayang ..? (Gua tambah lagi 1 yerk)
- Tipah, mentibang laut, Chemutt, dan awak

4. Panggilan untuk si dia ??
- Awak & Saya

5. Hadiah yang diimpikan dari yang istimewa ??
- Anak CHemutt..

6. Belok mana yang paling suke visit..??
- Belok taman mawar

7. Blog yang aku nak tag ??
adwa

ajeman

ayie (bodo2 saja`)- nie tagline die

Fara Murni

NZC wite n blact

Ezao` Edogawa

Blog Leader

En MT

Raja Fikri Fauwaz @ sini

Kuman Kumin

ZAL (budok nie ganas nie)

Garuda

Gadis comei

Wawa

faviane

Nick Irfan @ sini

Aleen Adola Aku (tp gua bukan aleen)

Syoknya donlud @ Alif

Mommy Yosh

Pojie

mamaakusuperb @ YAN

Zulizalia

Era Cyber

Wanie San

luulek


so meh pakat ramai2 pi afrika nun dengan tajaan adwa..




13 Gegar Otak:

zaL_cdpx said...[Balas Gegar Otak]

weee....i like !!! tq so much ~~~~

(jakun utk kali ke-2)...heeeeeee~

Ayie a.k.a Nyei said...[Balas Gegar Otak]

haha haha ramai tuh..mekasih2..hahahhaa

adwafarahin said...[Balas Gegar Otak]

x bley blah la kan..lu gler payung gua la kan..hebat la lu..hahah=)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...[Balas Gegar Otak]

pestime gua nak angkat award nie.. rasa macam menang pingat emas sukan komenwelth jer.. time kacih tupai.. :)

Raja Fiqri Fauwaz said...[Balas Gegar Otak]

tenkiyu2..

Pes taim dapat award neh.. Sok wa onlain pakai kompiter wa angkat.. :) tenkiyu..

GaDis CoMeL said...[Balas Gegar Otak]

gua takmo award, gua nak duit!!!!!!!

NICK IRFAN said...[Balas Gegar Otak]

wah! thnkz bro! aku dapat jgk rupanya!! hehehe eh! aku nak copy sekali anak semut meraah tu boleh? comey gak tgk... kira award sekali la yer? hehehe

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@NICK IRFAN lehjerk..lu kan penjaga semut gua..amik..amik la erk

Faviane said...[Balas Gegar Otak]

hi..
thanks for the award!

NICK IRFAN said...[Balas Gegar Otak]

mcm mne ko tahu? hahaha ok thnkz! tp nnt aku letak kat entry aku award ko kasi ni sbb aku nak kasi habis dulu letak entry gambar2.. hehe

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@NICK IRFAN o0o0hh..ape kater lu letak gambar gua yang kacak2 ckit..heehe

Wanie-san said...[Balas Gegar Otak]

tenkiu ya..tapi cam pernah buat la tag ni..hehehe

mummyosh said...[Balas Gegar Otak]

dah..mummy da amek award ni n jwb soklan yg agak mencabar tu..nerves mummy nyah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails