Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Friday, October 01, 2010

Search Everything



agak2 korang, ape yang aku nak tuliskan??
tentang Search everything
ok software nie kegunaan nya hampir sama dengan google desktop..
aku tahu pasti ramai yang dah tahu pasal google desktop dan dah pun guna kat komputer masing2 kan?
so ape komen korang?
berat or ringan komputer korang?
mulai skang nie cube korang guna software search everything nie untuk search berbagai mak nenek file yang ado dalam komputer korang ..mudah, cepat dan senang ..
cumenya bila korang open jerk Search everything nie korang akan nampak semua benda yang ada..(terlalu bnyk)..mgkin bg aku mudah la..tp bg korang??sendiri pakai sendiri PK ar erk hehe

now korang cube2 la godek ape yang ade dalam search everything erk..aku citer kang , korang x godek n cube sendiri lak..


download link klik cnie



.....

4 Gegar Otak:

EmakSayeSuperb said...[Balas Gegar Otak]

thanks... sangat lah berguna!! heehehe.. baru je donlod!

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

bgus2..sudah pasti memudahkan lagi kerja2 harian kan..senang nak cari file dan laporan..hehee

Kuman Chaos said...[Balas Gegar Otak]

menarik..... nak kena try
kuman "khutbah.." Entry

Siti Mashitah Saidin said...[Balas Gegar Otak]

search : menikah
search : kawen

enter!


hahahahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails