Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Friday, November 12, 2010

10 cara nak buek laki nangis


kali nie gua nak bg info fakta yang telah gua selidik untuk lu orang kat lua sana..khas2 untuk yang pompuan sahje..yang laki amik tahu jerk ..hahhaha

10 cara untuk buek laki nangis

1.   Sayangi lah ia
2.   Bagi bunga tiap masa dan ketika
3.   Cube luorang jumpe die dan kater nak pinang die
4.   Ucapkan kata-kate seperti berikut :  abg cantik ari ni..cantik skirt abang sampai nampak bulu kaki
5.   Pihcit ihdung die sekuat ati lu,(laki2 yang de resdung udoh pasti akan menangis)
6.   Tarik buhlu kaki die  (Tunjukkan pada die yang luOrang sayang die selalu)
7.   Tarik bulu ihdung die..( gua confirm, beliau akan nangis punye, berlinang ayor mata die ti bai)
8.   Sambut besday die tiap masa (walaupun besday die dah lepas)
9.   Hadiahkan uhma besau untuk die @ pun kehte2 behso (ha yang nie gua pun terharu)
10. Tinggalkan die dan puhtus..(confirm nangis)

semoga ilmu fakta nie dapat membantu Luorang untuk menghadapi saat2 bersama lelaki yang korang sayang..

p/s : Luorang pun jangan lupa la beri hadiah kek gua ti erk..gua x penah nangis sebab xde orang nak buek gua camtuh..huhu..sehdihh
kalo lu orang de lagi info tambahan..bak mai kasi gua..gua nak tahu lu mampu buek gua nangis ke idak??

56 Gegar Otak:

Solihin Zubir said...[Balas Gegar Otak]

ahahhaa.. boleh gila kalau camtu...

9W2URY said...[Balas Gegar Otak]

huhh...gaya trasher rock, tapi dlm hati ada taman bunga la bro...
gua pun tak mula leleh la bro... chaw dulu lah sblum basah.

azhar said...[Balas Gegar Otak]

hahahaha.....nielah teknik terbaek yg gua penah baca...lu mmg genius lar bai...

adwafarahin said...[Balas Gegar Otak]

hahaha sengal okay!

Bi4RL4HR4HSi4H said...[Balas Gegar Otak]

adehhh... mcm2x..

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Solihin Zubir ha..boss.gua da tahu da yg lu da lamo gilo..haha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@9W2URY samo la ngan den..lu tgok jerk muke gua ganaih..tp ati gua de kolam yang penuh dengan ayor baii

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@azhar see de leg la bai

kakitidor said...[Balas Gegar Otak]

tarek sideburns dia (lelaki)..
kompem dia nanges.kalo dia tak nanges.
pompuan yg nanges.pasal kena tempeleng da...
lu punya tips buat gua rasa nak hentak lu..
hahahahahahaha...

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@adwafarahin lu lagi sengal bai..haha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Bi4RL4HR4HSi4H eleh..lu nak buek la tuh kan

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@kakitidor ha lu nk hentak gua pun gua dah terharu nie bai..de gak orang nak hentak gu..especially pompuan cam lu..hahha

si chomel said...[Balas Gegar Otak]

i love u

biskut said...[Balas Gegar Otak]

aku rasa hasil sulingan ujikaji nih amat berkesan sekali.Silakan kaum pompuan utk start praktis.tips berguna nih...salute lar bai..

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@si chomel lup u tuh si chomel

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@biskut tengok ar subjek fizik dan kimia gua..A baii

nabilla syima said...[Balas Gegar Otak]

mngikut pngalaman akak penah lalui...kalau 'laki' tgh lyn bola trutamanya piala dunia,kalau kita amik remote pastu alih cete lain,ada gak gaya2 dia nak nangis...hihihi...

...NZC... said...[Balas Gegar Otak]

Yeah!!! nak ikot la cara ni!! ngko pakai skirt ke? nak ikot cara ni dgn harapan selamat di reject awal2..
yes! tuhpai bijak.

fizahsobri said...[Balas Gegar Otak]

bagi pnampo siam 360 darjah kat wantupai. sure sume laki nangis smbil ckp 'tahniah'. muahahhaaa

GaDis CoMeL said...[Balas Gegar Otak]

bang, meh sini mehlah nak cabut bulu idong abang. romantik gituuuu.

sepet said...[Balas Gegar Otak]

ko agak, klu haku try calar balar kan kereta, dorang nangis x??

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@nabilla syima haha..tuh memang xmenahan..confirm kena teriak nnt..haha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@...NZC... huh..baru lu tahu gua bihjak..dah terlambat baii

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@fizahsobri o0o0 gurau kasau nie..haha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@GaDis CoMeL Tang nie la yang gua dok sayang kat lu mehla

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@sepet sudah tentu..meh gua calarkan kete luh dulu..hahah

fizahsobri said...[Balas Gegar Otak]

@one2paiikasau ke?? xdek la sgt.. tu salah 1 tips yg amat menarik dan perlu d kongsi.. hahahaa

Nur Azila Ismail said...[Balas Gegar Otak]

no 10 tu . hehe .

a.samad jaafar said...[Balas Gegar Otak]

kahkahkah..antu lu bro.. bace n3 ni pun gua leleh dah ni...

Cikgu Nurin said...[Balas Gegar Otak]

Pai...boley tambah satu lagik tak....?ajak dia main larik larik kat pantai ke..kat celah celah gunung cam hidustan tu ke....sambil baling batu,lesung batu ke..hentak kuat kuat....he he he...

Rahimah Ramlan said...[Balas Gegar Otak]

laaaaaa....nok single lg ke??? knp x btau awal2?? kalo x dah lama mak pinang ko nok??? (nok, terharu tak dgn komen mak? nok nanges takkk?)

Siti Mashitah Saidin said...[Balas Gegar Otak]

ish2....
10 sebab lelaki nages ka? 10 sebab gua nages sbb lelaki tinggal gua??? :P

...NZC... said...[Balas Gegar Otak]

Aku dh lama tau ngko tuh bijak.. tapi aku lebih bijak la...
boleh x aku gelak kuat2 sini??
MUAHAHAHAHHAHAHAHA
utk pa aku gelak ni...
nway.. knapa ngko bagi 10 je?? bagi la 20 ke, 30,
kalau 50... WA TABIK SPRING DEKAT LU...

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Nur Azila Ismail ha..nape??berminat ke nak clash ngan gua camtuh jerk..o0ohh tihdakk

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@a.samad jaafar haha..antu jepun luh nie

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Cikgu Nurin erk..cikgu ngat ini citer hindustan ngan tahmill..no no no..hahha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Rahimah Ramlan terharu gila mak nok..skang gak mak call mak ayah mak kek kampung..kater nok nak datang minang malam nie gak

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@Siti Mashitah Saidin gua x tinggalkan lu kan..kn kn..hahha

one2paii said...[Balas Gegar Otak]

@...NZC... kalo bolei mau sampai 100 rahtus gua nak beri..tp otak gua singkat kali ni..hahha

*azni* said...[Balas Gegar Otak]

best background song ni...sapo nynyi ehh?

DKosongLapan said...[Balas Gegar Otak]

one2paii....
oiiittt....habeh le pecah rahsiye oghang lelaki..... apedaaaa

Robot | Sakti said...[Balas Gegar Otak]

adeh..
tak macho la lelaki nangis bro.
keh keh keh

Post Terbaru Kenapa Lelaki Macho Perlu Pakai Jam Tangan

Blog Hensem said...[Balas Gegar Otak]

terbaek la....hahaha..

aleen aiden said...[Balas Gegar Otak]

macam keje tahyul pulak aku rase.muahaha

green yg gorgeous said...[Balas Gegar Otak]

x leh blah tips kau bai..
bankrap cmni aku
meh aku bg tips kat kau.berkesan.nak kol aku.kahkah

belalang hijau said...[Balas Gegar Otak]

sgt berguna tips2 lu tuh...
klu belalang wanita sure belalang praktikkan 1-1 tips lu kasi...

hahaha

NICK IRFAN said...[Balas Gegar Otak]

hrp2 gf aku x buat mcm ni kat aku nnt? hahahhaa

azhar said...[Balas Gegar Otak]

gua rasa macam nak tarik bulu idung lu lar bai..heheheh

zaL_cdpx said...[Balas Gegar Otak]

HAHAH !!! GLER ! MERENG ! SAWAN ! KIHKIH

WA XTW NK BG SPER NGS DH SKRG NIE ! WA SIMPAN DLU EK TIPS LU ! HAHAHAHAAAAAA

Balqis said...[Balas Gegar Otak]

ade jgk cenggini ek..haha~~

Encik MT said...[Balas Gegar Otak]

meh sini kaki lu,wa nak cabut sket bulunya.haha!

Affan Ruslan said...[Balas Gegar Otak]

hahaha. hampeh, asal ada point tu, macam torture laki je.

hi farid kamil, awww. hahah

Yanana! said...[Balas Gegar Otak]

hahaha..sengal ini namanya sengalll
;p

Qaseh dalia adelia said...[Balas Gegar Otak]

tgk lak sandiwara lelaki pe hehe

anies said...[Balas Gegar Otak]

sy da buat seme tu tp dia x nangis pon..dia melaung ada la

mablack said...[Balas Gegar Otak]

huhhhh.....saya ade membuat bopren saya menagis...mmg terbaekkkkkkkkkk...tp tak sengaja r...dia yg nk nanges....muahhhh love u b...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails