Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Monday, July 12, 2010

Kan gua dah kate

Hahaha..
Akhirnya betul la yang gua kate Spain nie akan bergelar juara..permainan yang cantik semalam,
betul2 wat gua berdebar..tambahan masa pulak, mata da semakin merah dan malas, nak tido, tp nyata pasukan pebret gua lebih menyerlah dengan jaringan lewat 4 minit terakhir masa tambahan...Iniesta mmg power..

gua mmg teruja gila bila pasukan yang gua betul2 minat akhirnya bergelar juara..HISTORY betul la ti kan...padan muka pada member2 gua yang x minat SPAIN..mmg masiing2 dapat msg dari gua yang mengatakan SPAIN adalah juara..Perkataan yang keluar dari mulut depa, biasalah, hampeh, dan menang nasib..Cit..ngat budak2 amatur ke yang men tuh..masing2 hebat la brooo..

Ape-ape pun cakap x guna, tembak x kena..SPAIN tetap juara, LAyanzz...









Sunday, July 11, 2010

Dulu membujang , Kini Suami Orang ....




Lame rasa x meng'update' blog gua nie..
Sibuk gila gua sejak akhir2 nie... Dengan g Sarawak nya lagi, meeting, sukan...balik2 jerk terus menikah dalam 3 ari lepas balik Sarawak gitu... gua dah pun jadi suami orang..dah selamat dah semuanya.. ikutkan 26.6.10 tarikh gua nikah kan, but semuanya berubah apabila tok kadi tepon bini aku, die kater de hal n nikahnya telah di awalkan pada 25.6.10..apo laie kelam kabut la den, plan semuanya telah berubah, nasib la de gak rombongan yg polow gua ngan kuarga gua, cume kawan² jerk x sempat mai, tersesat ke kuala kangsar, hampeh tul..hehe Now masa nya untuk
gua update lagi blog gua, gatal da tangan nie nak menaip, tp otak dah makin blur sebab x thu nak citer pe, ngan majlis menyambut menantu belah laki x buat lagi, goodies bag pun x setel ag..aiihhhh, kad lak abis, kena order 300 lagi untuk bagi kat kawan2 mak aku n ayah gua, serta abg gua... Now sementara waktuh nie wife gua kena ar duduk ngan family gua dulu, umah kuartes da dapat, but lum pindah ag, barang2 x beli ag, bnyk pakai duit dowh,

ok, nie
gua nak tjuk video masa gua akad nikah..serta gmbo2 perkahwinan kat Perak...



nie video akad nikah cobaan.....

video video

Angle yang berlainan



video

Nie lak video akad nikah yang bukan lagi cobaan..Kiranya, yang botul botul...



Malam akad nikah



Suasana akad nikah



Tanjak dan keris Tamin sari




Susah nak cari mak andam laki skang ni kan...



Bodyguard yang setia setia nie..heehe




Steady jerk nie


video











video




video



























































































Sesi outdoor

























Saturday, July 10, 2010

Final update !!

Akhirnya...world cup da hampir menuju ke penamatnya..
12 Julai 2010.. perlawanan akhir antara belanda dan spain..
Agak-agak korang la saper yg akan menang??
kalo aku la, dah tentu la aku pilih spangnyol..hehe, da awal-awal dah aku kabo da kan, yang pasukan febret aku nie pasti akan bertemu di final ..dan aku arapkan akan menang ar pasukan febret aku nie..go go spangnyol...

Seperti mane yang Sotong kurita yang diberikan name Paul meramalkan yang spain akan menang, aku gak mengharapkan benda sama..
worldcup tahun nie mmg puas ati, pasukan pilihan awal awal tersungkur gedebuk cam england, italy dan perancis, yang paling best argentina dan brazil tak masuk final, sebab keangkuhan jurulatih dan pasukan memakan diri, tp kenapa ar jerman jerk x jumpa ngan spain di final

Dua-dua aku minat, tp da nk wat camne, spain gak yang layak..
ape-ape pun SPAIN Juaaaraaaa...
Related Posts with Thumbnails