Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Friday, December 24, 2010

PMR


alhamdullillah keputusan PMR sudah pun keluar
adik gua dah amik keputusan pmr beliau..
terkejut jugak gua tgok keputusan beliau
gua ngatkan abis2 koman pun keputusan die lebih kurang cam keputusan gua yang lalu..
alih-alih dahsat lak gua tengok keputusan beliau..
adik gua dapat 3A 4B dan 1C..

Tahniah la pada adik gua ..mmg bijak sama cam abang die..hehe
Mudah-mudahan die dapat la masuk sekolah teknik yang beliau minta

p/s : budak nie memang aktif sukan..time nak amik PMR pun boleh lagi masuk pertandingan futsal dan bola..arituh adik gua n team depa masuk competition under 15,dapat masuk separuh akhir jerk..ok la tuh kan










pergh..semua posisi die leh men..goalkeeper,striker,defend..panjang kater semua la,
bagusla kalo cam gituh seimbang akademik dengan sukan..


Tuesday, December 21, 2010

Sory geng

hari ni baru gua dapat bukak blog gua..
setelah sekian lamo..
jari-jemari kek kaki nie udoh lamo x menaip..
teraso gatal yang amat..teramat2 sama dengan diri gua yang memang udah lamo menggatal..

Bila gua bukak jerk blog..ha amik ..punya la ramai yang merindui gua,,terharu rasanya buah hati gua
ado lak yang mengaku kekasih gua..

cis..trajis betul kalo bini gua memperasankan diri beliau kedalam blog gua..mau perang besau nnt..haha

gua minta maaf kek lu orang sebab gua dah lamo x update n jenguk2 blog gua..gua akan kembali aktif untuk suatu tempoh yang gua sendiri xpasti..sebabnya gua masih mempunyai banyak urusan di negara sempadan..harap maaf kepada lu orang semua erk.. 

p/s: yang mana telah follow gua harap tinggalkan kat shoutbox dan link erk...sebab gua takut terlepas pandang..dan gua akan follow lu orang balik..sudah semestinya..harap bersabar..hahaha

 

Wednesday, December 01, 2010

Bulan beri tarikh baru


ari nie genap 1hari bulan, dua belas, dua ribu sepuhluh..
gua de azam baru..
gua nak teruskan kebuzyian gua
dari kelazian gua..
harap lu support gua..

dan luOrang semua jgn asik nak lazyian2 lagi..better lu orang wat BZ-BZ cam gua jugak
AWAS..gua sentiasa perhatikan Luorang semua..
hahahaa

p/s : meeting ahli2 kabinet sedang berlangsung waktuh ini..Gua tengah fight untuk luOrang semua untuk kenaikan gaji ..Doakan gua
Related Posts with Thumbnails