Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Monday, March 07, 2011

Contest gambar kawin 2011


salam,sory geng..lama sangat gua menyepi..
langsung x menjenguk umah2 lu orang..
memang gua langsung x sempat nak jenguk apetah lagi menanya kabo..

gua tengah meniti hari ni untuk menjadi bapa kepada anak gua..
kalo x de aral 11.3.2011 anak gua akan dilahirkan..so memang bz la gamaknya..
dengan kerja lagi..ngan aktiviti full house lagi(suri rumah gitu)

tapi dalam kesibukan gua nie ada la gak sempat gua join 1 contest yang dianjurkan oleh member gua nie
ala contest simple jerk , Contest gambar kawin..
so gua selitkan la gak 1 keping gambar ke emel member gua nie..manela tahu dapat hadiah ke kan..hahha
kek bawah nie gua selitkan gambar yang gua taruhkan ..haha


tapi contest tuh sudah pun ditutup..saja gua x habaq kat lu orang..sebab kalo lu orang masuk,confirm lu orang bolot abis hadiah2 tuh..hahah (gelak kejam)

p/s: nak tengok lebih lanjut gi kat blog nie KLIK SINI
so kalo gua de masa gua update lagi dengan gambar anak2 gua..hahaha

Related Posts with Thumbnails