Tinggalkan kaki korang disini

Tentang Gua dan semut gua

My photo
Celah gigi semut gua, Dalam Perut ikan Paus, Malaysia
Gua de bela satu buah semut, Namo die tipah atau nama saintifiziknya mentibang laut, Gua sayang Berliau, Gua xheran apo Luorg nak kate tentang gua dan semut gua, Yang penting kami hidup bahagia (macam dalam Titanic)

Penjaga Cik Mutt gua

Wednesday, April 06, 2011

one junior



Sory la geng,lambat gua update blog gua nie..gua skang nie dah pun bergelar ayah dengan rasminya genap pada 11.3.11.
kelewatan amat la dikesali..
skang nie memang jarang la untuk gua update blog gua..tanggungjawab makin besaq,perut pun makin besar la..haha..lagipun skang nie gua ngah menanggung kerja kawan opis gua ..makin bertimbun la kerja gua nie..rezeki bai,nak buek camno,gua terima..

gua xboleh nak celoteh panjang-panjang la nie..sebabnya, takut bos gua perhati gua..haha..so kena ar wat-wat rajin gak kan..

Bagi sesape yang belum tgok hero gua nie..especially one junior..so kek bawah nie gua sertakan gambar beliau..gua ijinkan lu orang untuk mendonlod gambar anak gua nie untuk menatapi kecomelan beliau yang tidak dapat ditandingi dengan kecomelan ayah beliau..so renung-renungkan..hahaha












p/s: Namo anak gua nie : Wan Aqeel Dani- Maksudnya Bijak,terpelajar -nisbah
Related Posts with Thumbnails